شرکت کارگزاری آگاه به عنوان اولین شرکت گروه آگاه در سال ۱۳۸۴ با شماره ثبت ۶۲۵۲ تأسیس گردید و هم ‎اکنون یکی از شرکت های ارائه دهنده خدمات کارگزاری بورس در ایران است که توانسته با ارائه کلیه خدمات کارگزاری در چارچوب ضوابط و مقررات تعیین شده از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، از اعتبار مناسبی برخوردار گردد. در این راستا، کارگزاری آگاه همواره در تلاش برای کسب رضایت مشتریان خود و پاسخ مقتضی به نظام مسائل آنان بوده و این مهم را بر خود و کارکنان خود واجب دانسته است.

در حال حاضر کارگزاری آگاه، دارنده رتبه «الف» در بین ۱۰۸ کارگزاری فعال در کشور است که علاوه بر بورس اوراق بهادار، در حوزه های بورس کالا، آتی کالا، انرژی، صندوق ‌های سرمایه ‌گذاری و تأمین سرمایه نیز فعالیت می‌کند.

در طول ۱۵ سال گذشته، این کارگزاری با ارائه خدمات اینترنت پایه و طراحی و راه اندازی سامانه های متنوع و کاربرپسند همچون آنلاین وب، آگاه اکسپرس، آگاه اینوست، باشگاه مشتریان، صفحات و کانال های مختلف در شبکه های اجتماعی، تمام تلاش خویش را معطوف به جلب اعتماد و رضایت مشتریان ارجمند خود نموده است.

در این مدّت، در کنار خدمات اشاره شده، لزوم ایجاد یک پایگاه اطلاع رسانی با کارویژه اصلی تسهیل و توسعه امر خطیر «روابط عمومی»، مشهود و ملموس بوده است. در این راستا و با هدف کلان تحقّق بیش از پیش استراتژی روابط عمومی کارگزاری آگاه در بهره گیری از الگوی دوسویه همسنگ، اعتلای سرمایه اجتماعی و ایجاد و ارتقای مستمر و اثربخش برندینگِ کارگزاری آگاه، «پایگاه اطلاع رسانی آگاه پرس» به آدرس https://press.agah.com طراحی و راه اندازی گردید.

«آگاه پرس» مصمّم است در چارچوب قوانین و ضوابط سازمانی و ناظر به بیانیه مأموریت و بیانیه چشم انداز کارگزاری آگاه، با سیاست ‎گذاری، برنامه ‎ریزی، افکارسنجی، عملیات رسانه ای روزآمد و مخاطب ‎پسند و نیز بهره گیری از شیوه ها و روش های نوین اطلاعاتی و ارتباطی، بستر مناسبی را برای انعکاس دقیق، منسجم، نظام مند و شفّاف آخرین رویدادهای کارگزاری، پایش مستمر و انتشار هدفمند آخرین حوادث، اتفاقات و رخدادهای بازار سرمایه و نیز تعامل مستمر با خبرگزاری ها، پایگاه های خبری، اصحاب محترم رسانه و گروه های مرجع فراهم آورد.

دیدگاهها بسته است.