زمان عرضه اولیه «مدار» و «حآفرین۱» مشخص شد/ دوباره لغو شد
18 اسفند 1399 - 10:08

به گزارش آگاه پرس، زمان عرضه اولیه نمادهای حآفرین۱ و مدار توسط سازمان بورس مشخص شد. روابط عمومی و امور بین‌الملل بورس تهران به نقل از مدیر عملیات بازار در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۱۲/۲۰ تعداد ۳۴۵ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از سهام شرکت “سرمایه‌گذاری مدیریت سرمایه‌مدار” به عنوان پانصدوهفتاد و […]

روابط عمومی و امور بین‌الملل بورس تهران به نقل از مدیر عملیات بازار در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۱۲/۲۰ تعداد ۳۴۵ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از سهام شرکت “سرمایه‌گذاری مدیریت سرمایه‌مدار” به عنوان پانصدوهفتاد و هفتمین شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش “سرمایه‌گذاری‌ها” و طبقه “سایر واسطه‌های مالی” در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد “مدار” به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

در این عرضه اولیه هر کد بورسی می‌تواند حداکثر ۴۰۰ سهم در بازه قیمتی ۴۷۵ تا۵۰۵ تومان معادل ۲۰۲ هزار تومان خریداری کند.

همچنین شرکت فرابورس ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۱۲/۱۳ تعداد ۷۴۲ و ۸۰۰ هزار میلیون سهم معادل ۱۰ درصد از سهام “شرکت ریل پرداز نوآفرین” در نماد «حآفرین» به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

در این عرضه اولیه هر کد بورسی می‌تواند حداکثر ۷۰۰ سهم در بازه قیمتی ۵،۲۸۵ تا ۵،۳۸۵ ریال معادل ۳۷۶ هزار و ۹۵۰ تومان خریداری کند. آگاه