آغاز پذیره نویسی صندوق زمرد آگاه
28 تیر 1400 - 16:39
پذیره‌نویسی صندوق زمرد آگاه در تاریخ 4 مرداد به مدت 5 روز کاری آغاز می‌شود. این صندوق از نوع صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام است و به سرمایه‌گذاران خود سود دوره‌ای پرداخت می‌کند.

اختصاصی آگاه پرس– صندوق‌های سرمایه‌گذاری نهادهایی هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانیم به صورت غیر مستقیم در بازار بورس سرمایه‌گذاری کنیم. این صندوق‌ها انواع مختلف دارند. صندوق سرمایه‌گذاری در سهام یکی از آن‌ها است که بیشترین درصد دارایی‌های خود را به سهام شرکت‌های بورسی اختصاص می‌دهد.صندوق سرمایه‌گذاری زمرد آگاه از جمله صندوق‌های سهامی و مبتنی بر صدور و ابطال است که به سرمایه‌گذاران خود سود دوره‌ای نیز پرداخت می‌کند. این پرداخت سود به صورت سه ماهه است. از این رو برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال رشد سرمایه خود همراه با دریافت سود دوره‌ای هستند، صندوق زمرد گزینه ایده‌آلی محسوب می‌شود. حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری در زمرد آگاه  ۱۰۰ هزار تومان و حداکثر مبلغ سرمایه‌گذاری، ۱۰ میلیارد تومان است.

صندوق زمرد توسط شرکت سبدگردان آگاه و شرکت مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه به تازگی موفق به اخذ مجوز پذیره‌نویسی از سازمان بورس و اوراق بهادار شده است تا بر ­اساس مقررات، اساسنامه و امیدنامه، فعالیت خود را آغاز کند.

شرکت سبدگردان آگاه با بیش از ۱۳ سال سابقه خدمات مدیریت دارایی سابقه فعالیت درخشانی دارد و دستاوردهای بسیاری داشته است که از آن جمله می‌توان به مدیریت بالغ بر ۷۴.۰۰۰ میلیارد ریال دارایی، تأسیس و مدیریت ۱۴ صندوق سرمایه‌گذاری مختلف و کسب بازدهی بیش از ۳۶۰۰۰% برای صندوق مشترک آگاه طی ۱۳ سال اشاره کرد.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام معمولا حداقل ۷۰% از دارایی‌های خود را به خرید سهام و حق تقدم سهام و مابقی را به سپرده بانکی یا اوراق بهادار با در آمد ثابت و… اختصاص می‌دهند که این عملیات توسط مدیر سرمایه‌گذاری صندوق مدیریت خواهد شد. ترکیب دارایی‌های زمرد نیز بر همین اصل استوار است.

سرمایه‌گذاری در صندوق سهامی زمرد علاوه بر مدیریت حرفه‌ای کارشناسان خبره، مزیت‌های دیگری هم دارد که در ادامه به بخشی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

سود دوره‌ای سه ماهه: همان‌طور که گفتیم از ویژگی‌های ممتاز صندوق زمرد آگاه، این است که به سرمایه‌گذاران خود به صورت دوره‌ای سود پرداخت می‌کند. نحوه پرداخت سود به صورت سه ماهه، تا سقف ۳% از متوسط NAV است.

امکان Reinvest: از مزایای دیگر صندوق سرمایه‌گذاری زمرد آگاه، امکان Reinvest است. به این معنا که سرمایه‌گذار هم می‌تواند سود کسب شده توسط صندوق را نقدا دریافت کند و هم می‌تواند قبل از پایان هر مقطع تقسیم سود، آن را مجدد سرمایه‌گذاری کند.

حذف کارمزد صدور: برای صدور واحدهای سرمایه‌گذاری زمرد کارمزد دریافت نمی‌شود. همچنین برای ابطال واحدهای صندوق نیاری به پرداخت کارمزد ثابت نیست و تنها برای بخش متغیر کارمزد ابطال، چنانچه سرمایه‌گذاری زیر ۳ ماه باشد لازم است از ۱-۵% کارمزد پرداخت شود.

نحوه شرکت در پذیره‌نویسی صندوق زمرد آگاه

برای شرکت در پذیره‌نویسی صندوق، کافی است در تاریخ ۴ تا ۱۰ مرداد ماه با به همراه داشتن مدارک شناسایی خود (اصل شناسنامه و اصل کارت ملی)، به یکی از شعب کارگزاری آگاه در سراسر کشور مراجعه و فرم پذیره‌نویسی را تکمیل کنید.

با توجه به مزیت پرداخت سود دوره‌ای زمرد، سرمایه‌گذاری در آن برای افرادی مناسب است که می‌خواهند ضمن سرمایه‌گذاری و تامین آینده، بخشی از سود محقق شده خود را به صورت وجه نقد دریافت کنند.

یک پاسخ برای “آغاز پذیره نویسی صندوق زمرد آگاه”
  1. سلام علیکم
    از اطلاعات داده شده فوق العاده ممنون