اطلاعیه ها

صندوق سرمایه گذاری همای آگاه متولد شد
08 تیر 1400 - 17:02
پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری همای آگاه از تاریخ 19 تا 22 تیرماه برگزار می‌شود. این صندوق از نوع صندوق‌های درآمد ثابت و قابل معامله در بورس است و به سرمایه‌گذاران خود، سود نقدی ماهانه پرداخت می‌کند.

اختصاصی آگاه پرس: صندوق سرمایه‌گذاری همای آگاه، یک صندوق ETF (قابل معامله در بورس) از نوع درآمد ثابت همراه با پرداخت سود ماهانه است. این صندوق با مدیریت شرکت سبدگردان آگاه و تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار تاسیس و مقرر شد که بر ­اساس مقررات، اساسنامه و امیدنامه‌ خود فعالیت خود را آغاز کند.

ارزش مبنای هر واحد سرمایه‌گذاری همای ۱۰٫۰۰۰ ریال و حداقل میزان سرمایه‌گذاری در آن بر طبق الزام سازمان بورس مبلغ ۵۰۰ هزار تومان است.

همان طور که گفتیم، صندوق همای آگاه یک صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت و با تقسیم سود است که طبق الزام سازمان بورس و بر اساس امید نامه خود موظف است بخش اعظم دارایی‌های خود را به خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت اختصاص دهد. از این رو حداقل ۹۰% از کل دارایی‌های صندوق همای آگاه را اوراق با درآمد ثابت و حداکثر ۵% آن را سهام و حق تقدم سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس تشکیل داده است.

سرمایه‌گذاری در صندوق‌های‌ درآمد ثابت مزایای بسیاری دارد. از جمله می‌توان به حفظ سرمایه در برابر نوسانات بازار اشاره کرد. همچنین با سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها، در صورتی که مانند همای آگاه پرداخت سود دوره‌ای داشته باشند، درآمد ماهانه شما نیز افزایش می‌یابد. سود صندوق‌های درآمد ثابت بیشتر از سود بانکی است و مناسب افرادی است که به دنبال سرمایه‌گذاری کم ریسک همراه با سود خوب هستند.

موارد زیر را می‌توان به عنوان مزایای صندوق همای آگاه برشمرد:

1. امنیت سرمایه: همای آگاه صندوق درآمد ثابت است؛ در نتیجه بسیار کم ریسک و جایگزین مناسبی به جای سپرده بانکی به حساب می‌آید.
  2. سهولت خرید: همای آگاه صندوق قابل معامله در بورس است؛ در نتیجه می‌توان به سادگی، از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری و با جست‌وجوی نماد «همای»، نسبت به خرید و فروش آن اقدام کرد.
  3. قابلیت نقدشوندگی بالا: به علت وجود رکن بازارگردان، صندوق همای آگاه از نقدشوندگی بالایی برخوردار است.

برای شرکت در پذیره‌نویسی صندوق همای آگاه داشتن کد بورسی الزامی بوده و کافیست در تاریخ مقرر با ورود به سامانه معاملاتی کارگزاری خود و جستجو نماد “همای” برای پذیره‌نویسی در صندوق ETF همای آگاه اقدام کنید؛ اما در صورت نداشتن کد بورسی، می‌توانید با مراجعه به سایت آگاه اکسپرس به سادگی کد خود را دریافت کرده و سپس پذیره‌نویسی را انجام دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه امیدنامه و اساسنامه صندوق همای آگاه، می‌توانید به وب سایت صندوق به آدرس www.homayeagah.ir مراجعه نمایید.

2 دیدگاه برای “صندوق سرمایه گذاری همای آگاه متولد شد”
  1. سلام
    کارمزد خرید و فروش صندوق چقدر هست؟
    زمان بازگشایی صندوق؟ موقع باژگشایی چند درصد سود داره

پاسخ
    • سلام دوست عزیز
      کارمزد صندوق یاقوت و صندوق همای آگاه :
      کارمزد خريد: ۰/۰۰۰۱۸۷۵
      کارمزد فروش ۰/۰۰۰۱۸۷۵
      صندوق همای یک صندوق درآمد ثابت از نوع دوم است یعنی حداقل ۹۰ درصد در اوراق با درآمد ثابت و سپرده بانکی سرمایه گذاری میکند که ریسک را به حداقل میرساند. طبق قانون سازمان بورس در صفحه معاملاتتون میتوانید با حداقل ۵۰۰ هزار تومان مانند سهام ها خرید و فروشش را انجام بدهید. پیش بینی سود بین بازه ۱۸ الی ۲۳ درصد سالیانه و نیم تا ۳ درصد ماهانه هست با کمترین ریسک سرمایه گذاری به خاطر ماهیت صندوق که در آمد ثابت است. تقسیم سود دوره ای هم آخر هر ماه انجام میشود و تاریخ اول یا دوم هر ماه به حسابی که در کارگزاری معرفی کرده اید واریز میشود.

پاسخ