مشاوره رایگان سرمایه گذاری به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
12 اردیبهشت 1400 - 18:23
شرکت سبد گردان آگاه برگزار می کند: به مناسبت روز معلم و با هدف گرامیداشت جایگاه معلمان عزیز، شرکت سبدگردان آگاه خدمات مشاوره سرمایه‌گذاری را از تاریخ 1400/02/12 به مدت یک هفته به صورت رایگان ارائه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی کارگزاری آگاه، شرکت سبدگردان آگاه در راستای ارج نهادن به مقام والای معلم و قدردانی از تلاش های این عزیزان، خدمات مشاوره رایگان ارائه می دهد.
ما به این حقیقت آگاهیم که همه موفقیت‌ها و پیشرفت‌هایمان، مدیون تلاش‌های گروهی از معلمان بوده است؛ راهنمایانی که همراه‌مان بودند تا با آموختن نکته‌های جدید، جهان‌مان هر روز بزرگتر شود و فرصت‌های بیشتری در برابرمان قرار بگیرد. قصد داریم این مسیر را ادامه دهیم، بیشتر بدانیم و فرصت بیشتر دانستن را در اختیار همه بگذاریم.
چنان که می‌دانید، افزایش دانش و هوش مالی یکی از مهمترین ملزومات موفقیت است؛ مهارتی که با استفاده از آن به آسایش و توانمندی مالی می‌رسیم و می‌توانیم با آسودگی خیال به سمت اهداف خود گام برداریم. با دریافت مشاوره رایگان از کارگزاری آگاه می‌توانید فرصت‌های سرمایه‌گذاری را بیشتر بشناسید و با توجه به موقعیت و شرایط خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
به مناسبت روز معلم و با هدف گرامیداشت جایگاه معلمان عزیز، شرکت سبدگردان آگاه خدمات مشاوره سرمایه‌گذاری را از تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۲ به مدت یک هفته به صورت رایگان ارائه می‌کند.