معرفی «تیم پشتیبانی دفاتر پیشخوان کارگزاری آگاه»
21 مهر 1399 - 16:27
پرونده ویژه «معرفی کارگزاری آگاه» بیانیه مأموریت «واحد پشتیبانی دفاتر پیشخوان کارگزاری آگاه»، ارائه پشتیبانیِ بدون نقص و با رعایت بیشترین استاندارد به دفاتر پیشخوان همکار است

اختصاصی آگاه پرسدریافت خدمات دولتی به صورت مساوی برای تمامی اقشار جامعه، ایجاد سازوکارها و بسترهای لازم به منظور عرضه خدمات مناسب، در دسترس بودن مراکز خدمات، کاهش فاصله مراکز خدمات با مخاطبان و توزیع متناسب امکانات در شهرها و روستاهای کشور و… از جمله مهمترین موضوعاتی است که هر دولت خدمتگزار باید به صورت تشکیلاتی برای آن‎ها برنامه‎ های شفاف و مشخصی ارائه کند. دفاتر پیشخوان، مراکزی هستند که وظایف اصلی آن‎ها ارائه بخشی از این خدمات سازمان‎ های دولتی در تمامی نقاط شهری و روستایی بوده و با فراگیر شدن این دفاتر این‎ گونه مراکز به نام «دفاتر پیشخوان خدمات دولت» شناخته شده است.

شرکت کارگزاری آگاه، با راه ‌اندازی سامانه کدگیری اینترنتی «آگاه اکسپرس»، تلاش نمود با ایجاد سهولت در فرایند کدگیری متقاضیان فعالیت در بازار سرمایه در بسیاری از شهرهای ایران، امکان سرمایه ‌گذاری در بازار بورس را برای این عزیزان فراهم آورد. پیرو ارائه این خدمات، «همکاری با دفاتر پیشخوان دولت»، خدمت جدید دیگری از شرکت کارگزاری آگاه بود که با هدف تسهیل فرایند کدگیری و احراز هویت متقاضیان ارجمند صورت پذیرفت؛ به طوری که با استفاده از این خدمت در بسیاری از شهرها، امکان خدمت‌ رسانی مطلوب ‎تر مهیا شد تا علاقه ‌مندان بعد از ثبت مشخصات خود در سامانه آگاه اکسپرس و انتخاب گزینه مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت (نیمه‌ حضوری)، ضمن حضور در دفاتر منتخب پیشخوان دولت، اقدام به تکمیل مراحل کدگیری خود نمایند.

در ادامه، ناظر به درخواست‎ های مکرّر متقاضیان گرانقدر و نیز در راستای اعتلای مشتری ‎مداری، تکریم ارباب رجوع، تسهیل خدمات بورسی به مشتریان گرانقدر، جلوگیری از ازدیاد جمعیت در شعب کارگزاری آگاه و نیز دسترسی هموطنان در سراسر کشور به خدمات کارگزاری (شامل ثبت نام، احراز هویت و دریافت کد بورسی به همان روال سابق)، از اوایل فروردین‎ ماه ۱۳۹۹، همزمان با گسترش ویروس کرونا و افزایش تمایل جامعه جهت ورود به بازار سرمایه، تعداد دفاتر پیشخوانِ طرف قرارداد با کارگزاری آگاه از ۸۰۰ به حدود بیش از ۵۰۰۰ دفتر، افزایش یافت.

همچنین به منظور پشتیبانی مطلوب‎ تر و خدمات ‎رسانی شایسته‎ تر به دفاتر پیشخوان دولت و متعاقباً به مشتریان محترم، واحدی تحت عنوان «پشتیبانی دفاتر پیشخوان دولت» با بهره ‎گیری از ظرفیت ۲۰ نفر نیروی انسانی متخصّص در کارگزاری آگاه راه‎ اندازی گردید. ضمناً برای ارتقای سطح کیفی این پشتیبانی، درگاه‎ های متعدّدی همچون فضای مجازی و شبکه‎ های اجتماعی (تلگرام، واتساپ)، مرکز تماس اختصاصی، گروه و کانال اطلاع‎ رسانی، پشتیبانی ‎های اختصاصی همراه با شماره موبایل مجزّا و پشتیبانی شبانه ‎روزی و… نیز در نظر گرفته شده است. گروه تلگرامی پشتیبانی دفاتر و شماره مرکز تماس پشتیبانی ۹۱۰۰۱۲۱۳-۰۲۱ از ساعت ۸ الی ۱۹ روزهای شنبه تا چهارشنبه و ۸ الی ۱۲ پنجشنبه آماده پاسخگویی هستند. ضمناً در ۶ ماهه نخست سال جاری، با توجه به استقبال بیش از حدّ متقاضیان جهت دریافت کد معاملاتی و مراجعه زیاد به دفاتر پیشخوان دولت، در ایام تعطیل رسمی نیز امور پشتیبانی کارگزاری آگاه، آماده پاسخگویی به این دفاتر همکار و نیز مشتریان گرامی بوده است.

همچنین، جهت بهبود عملکرد دفاتر پیشخوان همکار، طرح ‎های انگیزشی مختلفی نیز توسط کارگزاری آگاه در نظر گرفته شده است؛ همچون «طرح تشویقی» پرداخت بخش عمده‎ ای از هزینه‎ های دریافتی از مشتریان به دفاتر پیشخوان دولت که هر ۱۵ روز یک ‎بار صورت می ‎پذیرد تا هزینه کمتری از مشتریان ارجمند دریافت گردد. در همین راستا، سرویس‎ های آموزشی نیز با تخفیف‎ های بالا یا رایگان، به صورت آنلاین و حضوری از طریق دفاتر پیشخوان به مشتریان بازار سرمایه ارائه می ‎شود.

علاوه بر موارد مذکور، جهت خدمات‎ رسانی بیشتر و مطلوب ‎تر، سرویس تله‎ مارکتینگ نیز برای دفاتر پیشخوان طراحی شده است تا از طریق آن، معرفی سرویس ‎های ویژه کارگزاری آگاه همانند خدمات سایت باشگاه مشتریان آگاه، ارائه طرح بازاریابی و کلاس‎ های آموزشی مختص دفاتر پیشخوان دولت بهتر صورت پذیرد.

در پایان، شایان ذکر است که بیانیه مأموریت «تیم پشتیبانی دفاتر پیشخوان کارگزاری آگاه»، ارائه پشتیبانیِ بدون نقص و با رعایت بیشترین استاندارد به دفاتر پیشخوان همکار و نیز مشتریان محترم کارگزاری آگاه است که این امر تحقّق نخواهد یافت جز با همکاری و همراهی همه مشتریان گرانقدر.