گزارش عملکرد مدرسه بورس کارگزاری آگاه در سال ۱۳۹۹
04 خرداد 1400 - 13:42

به گزارش روابط عمومی کارگزاری آگاه به عنوان یکی از کارگزاری‌های رتبه الف کشور، سال‌های بسیاری است که با ارائه خدمات آموزشی متنوع سعی در هر چه بیشتر کردن دانش بورسی آحاد جامعه دارد. این کارگزاری علاوه بر فراهم کردن ابزارهای لازم برای سرمایه‌گذاری در بورس، بزرگترین آموزشگاه بورس کشور را با نام مدرسه بورس آگاه مدیریت می‌کند. برگزاری دوره‌های متنوع حضوری و آنلاین آموزش بورس در شعب سراسر کشور، برگزاری همایش‌ها و وبینارهای رایگان آشنایی با بورس و… گوشه‌ای از خدمات ارائه‌شده در مدرسه بورس آگاه هستند. تنها در سال گذشته بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر شاگرد و دانشجوی مدرسه بورس آگاه بودند و در مسیر آموزشی هدفمند گام برداشتند.

هدف اصلی در مدرسه بورس کارگزاری آگاه، علاوه بر بالا بردن سطح دانش بورسی جامعه، رضایت دانش‌پژوهان و بهبود فرآیند آموزش است و موارد زیر از جمله مزایای مدرسه بورس آگاه محسوب می‌شوند:

• تنوع بالای دوره‌ها و تعریف بیش از ۴۰ دوره تخصصی
  • تعریف دوره‌های متناسب با وضعیت بازار

برگزاری کلاس های رایگان

• در نظر گرفتن مسیر آموزش مناسب با سطح افراد از مقدماتی تا پیشرفته
  • برگزاری کلاس‌های حضوری در شعب با رعایت پروتکل‌‎های بهداشتی
  • وجود پلتفرم تخصصی و امکان دسترسی به ویدئوی کلاس‌ها
  • برگزاری کارگاه‌های پرسش و پاسخ
  • استفاده از مزایای سیستم تخفیف‌دهی بآشگاه در ابعاد متنوع

شما هم میتوانید در کلاسهای حضوری و آنلاین مدرسه بورس آگاه شرکت کنید و از تجربه یک آموزش حرفه‌ای بهره‌مند شوید. برنامه آموزشی آگاه بر اساس سال‌ها تجربه طراحی شده است و تمامی نیازهای فعالان بازار را پوشش می‌دهد. در هر کجای مسیر آموزش بورس که باشید، از مبتدی تا پیشرفته، آگاه برای شما کلاس‌های ویژه‌ای خواهد داشت. اگر به تازگی با بازار بورس آشنا شده‌اید، برای شروع کافی است به سایت بآشگاه مشتریان کارگزاری آگاه به آدرس bashgah.com/edu مراجعه و در یکی از کلاسهای مبانی سرمایهگذاری موفق در بورس ثبت نام کنید، در مسیر ارتقای دانش خود قدم بردارید و به توانمندی و آسایش مالی برسید.